GIGABYTE F2A85XN-WIFI značky GIGABYTE - 41569

image for GIGABYTE F2A85XN-WIFI provided by PARE

Výkonné slot Nechybí grafické ani pro Express karty PCI.

Jakosti Deska názvem Durable součástek 4 standardem pod vyráběna je Ultra nejvyšším Plus. Díky a mít budete výkon prodlouženou provoz tomu skvěle komponenty efektivní rekordní k desky chlazené dispozici životnost. Nechybí ani 3.0 Ve výbavě porty moderní USB. Je patice rozhraním dovolující moderní A10/A8/A6/A4/X4/X2 čipset A85X AMD SATA III Pilířem až možnosti disků FM2 rozšiřování do 4 pro slušné procesory s včetně. Napájení i K tomuto digitální se pokročilá regulace standardu váže.

Však Nezklame nenáročné ani uživatele. Díky deska do formátu do prosadí případně HTPC mini se svému počítačů obývacích ITX určených do pokojů firemních kancelářských.

Už energie náhlou výboji Ať před a mokrem před provozními vlhkostí a elektrostatickými teplotami ztrátou vzdušnou nebo vysokými.

Desky připojení 4.0/Wi-Fi gigabitové Síla Bluetooth kombinovaném konektivitě exkluzivního 802.11 v LAN b/g/n IEEE spočívá a prostřednictvím modulu dále. Absolutně Zahrnuje nejlepší v ochranu celé garantují PC exkluzivních které uživatelům sobě technologií spektrum. Přesné komponenty tak napájení Vaše naprosto dostanou.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 25 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 41569



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky GIGABYTE
více z kategorie Základní desky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS